Wie ben ik

Bij wie breng je je kind?

Joyce TolhuisenIk ben Joyce Tolhuisen, opgegroeid in het Montferland met de luxe om elk weekend in de bossen te kunnen rondlopen en te genieten van de natuur. In Nijmegen heb ik gestudeerd aan de Hogeschool Voeding & Management. Na de Hogeschool ben ik gaan werken in een totaal andere branche en functie namelijk als intermediair bij Philips Semiconductors te Nijmegen. Een functie waarbij ik de contactpersoon was tussen de technische dienst en de kantooromgeving. Vanwege een verhuizing naar Etten-Leur ben ik daar gestopt en in deze regio gestart als intercedente bij Randstad Uitzendbureau. Bij alle twee de werkgevers heb ik gemerkt dat mijn kwaliteiten liggen in het opbouwen en onderhouden van relaties.

Tijdens mijn dienstverband bij Philips ben ik getrouwd met Bob. We zijn inmiddels alweer jaren woonachtig in Hoeven. De eerste jaren hebben we flink geklust in ons huis. We hebben drie dochters Dena, Shenna en Feline en een zoon Sebastiaan. Alle vier gaan ze naar school, waarbij de oudste 2 inmiddels op de middelbare school zitten. Het zijn vier heerlijke kinderen, maar af en toe hebben we toch wel spijt dat we nergens in huis behang hebben. Onze hond Diesel maakt ons gezin compleet. Een hele lieve, luie hond. Hij weet alleen zelf niet dat hij groot is. Onze kinderen maar ook de gastkinderen mogen alles bij hem doen. Een groot voordeel van ons grote gezin is, dat ik inmiddels een volleerd organisatieplanner ben geworden.

Net voor de geboorte van onze derde dochter ben Ik gestopt met werken. Buitenshuis werken zag ik niet meer zitten, maar ik wilde wel heel graag iets kunnen betekenen voor anderen.

Aangezien ik van kinderen houd en het belangrijk vind dat ouders met een goed gevoel naar hun werk kunnen gaan, heb ik gekozen voor het beroep gastouder. Mijn ervaring als moeder, mijn creativiteit, mijn vindingrijkheid en zorgzaam zijn kan ik hier in kwijt.

Vanaf 2009 ben ik werkzaam als geregistreerd gastouder in Hoeven. Het is verplicht om als gastouder minimaal het MBO-2 diploma Helpende welzijn te bezitten. Deze heb ik gehaald en tevens ben ik in het bezit van het certificaat EHBO voor kinderen.

Vanaf 2015 werk ik als zelfstandige gastouder in Hoeven en ben ik aangesloten bij gastouderbureau Just 4 Kids te Roosendaal.