De opvang

In welke omgeving vang ik je kind op.

Sinds mei 2015 heb ik een aparte opvangruimte voor de kinderen. Alles binnen handbereik voor jouw oogappel. Een kindvriendelijke ruimte, waar je kind zich veilig kan bewegen en lekker zijn gang kan gaan. We spelen en eten in deze ruimte.

Er is een toilet aanwezig, zodat ik je kleine kan helpen als zij/hij naar de wc moet. Ik heb een keukenblok, waar ik het eten klaar kan maken, terwijl ik jouw kind in het oog kan houden.

De box staat in deze ruimte. Deze kan ik zeer makkelijk ombouwen voor een baby, maar ook voor de dreumes. Ik merk dat heel veel kleintjes af en toe behoefte hebben aan een “eigen plekje” vaak geven ze aan dat ze even in de box willen.

Er valt veel te neuzen voor jouw ontdekkingsreiziger. 1 deur waar je met schoolkrijt aan de slag kan, een tafeltje met een duplo plaat erop, zodat jouw schat met blokken kan bouwen, heel veel speelgoed in de hangkasten, nog meer speelgoed in de lage kasten, te veel om je ooit te vervelen!

Als het niet regent en het warm genoeg is, staat de buitendeur van deze ruimte open. Met een gerust hart kan ik buiten de kinderen in de gaten houden, terwijl er binnen veilig gespeeld kan worden.

Ook buiten is er volop vermaak: op de trampoline, of is de tractor leuk? De dreumes vindt vaak de steentjes op de grond nog het leukst.

Opvang vanaf straatDe ingangDe tafel om te eten en spelenDe tafel gedektHet keukenblokDe aankledingNog meer aankledingMeer aankleding